TEBULO ENGINEERING


Tebulo is een toonaangevend engineering bureau in Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen en het uitvoeren van innovaties. De Engineeringprojecten zijn multi of single disciplinair, waarin de werktuigbouw en de elektrotechniek een hoofdrol spelen. Vanzelfsprekend hebben ook civiel en structural hun aandeel.

Het beheren van projecten is voor Tebulo Engineering een kerntaak. Wij kunnen u volledig ontzorgen door het project vanuit onze vestiging uit te voeren. Maar ook werken op locatie van een projectmanager om uw organisatie te versterken, behoort tot de mogelijkheden.

Onze engineers zijn deskundige technische professionals die met toewijding aan uiteenlopende projecten werken. Tebulo Engineering is actief in de industrie, infra en utiliteit.

Voor mens, milieu en maatschappij ondersteunt Tebulo Engineering de volgende projecten:

Prosperity Community:

  • Om CO2 neutraliteit te realiseren en onze klimaatdoelstelling te behalen, plant Tebulo Engineering jaarlijks een groot aantal bomen in o.a. Madagaskar via projectorganisatie Great Business

Unicef:

  • Tebulo Engineering is UNICEF Business Buddie voor het project PLASTIC AFVAL: "bouwstenen voor de toekomst". Met dit project wordt het plastic afval in de Ivoorkust gerecycled tot bouwstenen voor klaslokalen voor kinderen.