TEBULO ENGINEERING


Tebulo is een toonaangevend engineering bureau in Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen en het uitvoeren van innovaties. De Engineeringprojecten zijn multi of single disciplinair, waarin de werktuigbouw en de elektrotechniek een hoofdrol spelen. Vanzelfsprekend hebben ook civiel en structural hun aandeel.

Het beheren van projecten is voor Tebulo Engineering een kerntaak. Wij kunnen u volledig ontzorgen door het project vanuit onze vestiging uit te voeren. Maar ook werken op locatie van een projectmanager om uw organisatie te versterken, behoort tot de mogelijkheden.

Onze engineers zijn deskundige technische professionals die met toewijding aan uiteenlopende projecten werken. Tebulo Engineering is actief in de industrie, infra en utiliteit.

Ter compensatie van het CO2 gebruik van Tebulo Engineering steunen wij via Great Business de organisatie Eden Reforestation Projects. Door onze bijdrage aan deze non-profit organisatie worden er jaarlijks 9.800 bomen geplant in o.a. Madagaskar. D.m.v. deze ondersteuning is ons kantoor CO2 neutraal en behaalt ons bedrijf ruimschoots de klimaatdoelstelling. Kijk voor meer info op: