Werken in de wereld van de industriële engineering?

Tebulo Engineering is altijd op zoek naar nieuwe collega’s in de vakgebieden Werktuigbouw en Elektrotechniek!

Wil jij ook werken in een professionele werkomgeving? Bekijk de functies en reageer via het sollicitatieformulier.
Voor ons team in Alkmaar zijn wij per direct op zoek naar een:

Project Manager

Functie-inhoud:
Als Project Manager ben je volledig verantwoordelijk voor de uitvoering van multidisciplinaire projecten. Hieronder wordt verstaan het bewaking van budget/kosten, organisatie, kwaliteit, doelstellingen/info en planning. Je bent verantwoordelijk voor de technische uitvoering en de spil tussen opdrachtgever, het projectteam en de leveranciers. Je ondersteunt in het genereren van nieuwe leads, proposals en je onderhoudt contact met bestaande relaties. Je standplaats is zowel op ons hoofdkantoor in Alkmaar als bij de klanten op de site.

De uitdaging als Project Manager
Je leidt de projecten op procesniveau, staat boven de partijen en zorgt dat de klus wordt geklaard. Je gebruikt de bestaande processen zodanig dat het maximale resultaat wordt bereikt tussen interne standaarden en klant-specifieke eisen. Je maakt gebruik van projectmanagement-methodieken. Je werkt nauw samen met de verschillende stakeholders: je neemt klantwensen serieus en tegelijkertijd sta je voor je eigen inzicht en professionaliteit. Je beheert de contacten en je zorgt samen met het projectteam dat gemaakte afspraken met opdrachtgevers op tijd kunnen worden gerealiseerd. Je hebt dagelijks contact over ontwikkelingen en projecten met de verschillende stakeholders van de projecten. Je beheert één of meerdere projecten met opdrachtgevers, zowel commercieel, technisch als administratief. Je rapporteert hiërarchisch naar de operationeel verantwoordelijke in het MT.

Profiel:
Je hebt minimaal een afgeronde opleiding HBO. Ervaring als projectmanager in een technologische omgeving en met projectmanagement methodieken zoals PMI, IPMA, Prince2 e.d. is vereist. Jij bent in staat om de verwachtingen van klant en een team te managen en je bent een eerlijke en duidelijke gesprekspartner. Je weet hoofd- van bijzaken te scheiden en te denken in oplossingen. Termen als proactief en flexibel zijn je niet vreemd en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent kwaliteit gedreven. Tenslotte heb je goede communicatieve vaardigheden en een stabiele persoonlijkheid met overtuigingskracht.

Aanbod:
Een uitdagende en zelfstandige functie in een groeiend bedrijf, waar je de kans hebt een toegevoegde waarde te leveren aan verdere professionalisering van de organisatie.

Wat wij bieden:
Een afwisselende baan met gemotiveerde collega’s en ontwikkelingsmogelijkheden, zoals coaching/training en uiteraard goede arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Gebruik het sollicitatieformulier of neem contact op met John van Stek via Tel.: 072 200 5910 .
Voor ons team in Alkmaar zijn wij per direct op zoek naar een:

Mechanical Engineer

Functie-inhoud:
Als Mechanical Engineer ben je dagelijks bezig met:
- het onderhouden van contacten met opdrachtgevers
- het op de juiste wijze adviseren van opdrachtgevers over technische uitvoerbaarheid in relatie tot financiële haalbaarheid
- het opstellen van kostenramingen, begrotingen en offertes
- het opzetten en onderhouden van project specifieke instructies
- het organiseren van voldoende mankracht voor geplande projecten in overleg met de coördinator
- het schrijven en uitwerken van een plan van aanpak voor (speciale) opdrachten
- het sturen van projecten en leiding geven aan toegewezen teamleden
- het delegeren van taken aan projectteamleden
- het stimuleren, motiveren en coachen van teamleden binnen projecten
- het borgen van de communicatiestructuur binnen projecten
- het toezicht houden op de uitvoering van (grotere) werken
- het vervaardigen van specificaties van gecompliceerde installaties
- het maken van (technische) berekeningen
- het schrijven en opstellen van (deel)specificaties
- het maken van (detail)ontwerpen aan de hand van duidelijke specificaties
- het bewaken van de kwaliteit van de werkzaamheden binnen projecten
- het zorg dragen voor rapportage van budget en voortgang
- het nemen van actie in overleg met de coördinator indien budget, voortgang of kwaliteit van een project afwijken van gestelde doelen.

Profiel:
Je hebt HBO werk- en denkniveau, werkervaring als Mechanical Engineer en voldoende kennis en ervaring met 2D/3D pakketten als Inventor of een vergelijkbaar. Tevens ben je voldoende op de hoogte van de normen en richtlijnen en beschikt goede communicatieve vaardigheden en kan zowel in teamverband als zelfstandig werken.

Aanbod:
Een uitdagende en zelfstandige functie in een groeiend bedrijf, waar je de kans hebt een toegevoegde waarde te leveren aan verdere professionalisering van de organisatie.

Wat wij bieden:
Een afwisselende baan met gemotiveerde collega’s en ontwikkelingsmogelijkheden, zoals coaching/training en uiteraard goede arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Gebruik het sollicitatieformulier of neem contact op met John van Stek Tel.: 072 200 5910

Vakgebieden & Disciplines


Civiele Techniek

Disciplines:
• Bouwkunde
• Staalbouw
• Structural

Werktuigbouwkunde

Disciplines:
• Machinebouw
• Robotica
• Piping
• Hydrauliek en pneumatiek
• Handleidingen
• Speciale (hijs)gereedschappen
• Hijsplannen

Process Engineering

Disciplines:
• Materiaal- en energiebalansen
• PFD's, P&ID's en PEFS's
• Dimensionering en specificaties apparatuur, leidingen en beveiligingen
• Proces beschrijvingen en bedieningshandboeken
• RI&E's en HAZOP's