Ben jij een Project Manager die toe is aan een nieuwe uitdaging? Dan zoekt Tebulo Engineering jou!

Wij bieden een uitdagende en afwisselende job, waarin je ruimschoots de gelegenheid krijgt je verder te ontwikkelen. Loopbaanbegeleiding en opleidingstrajecten horen daarbij, bovendien krijg je bij Tebulo Engineering 40 vakantiedagen per jaar bij een full time dienstverband!

Voor ons team in Alkmaar zijn wij per direct op zoek naar een:

Project Manager

Tebulo Engineering, gevestigd in Alkmaar is gespecialiseerd in het ontwerpen, het uitvoeren en het realiseren van technische innovaties van multidisciplinaire projecten in de staal-, farmaceutische-, chemische-, elektronica- en food-industrie.

Type functie

Werkniveau: Hoger beroepsonderwijs
Werkervaring: 3-4 jaar
Opleidingsniveau: HBO

Contactpersoon vacature

Contactpersoon: John van Stek
Telefoonnr. werk: 072 20 05 910
E-mail werk John.van.Stek@tebulo.com

Profiel

Je hebt minimaal een afgeronde opleiding HBO. Ervaring als projectmanager in een technologische omgeving en met projectmanagement methodieken zoals PMI, IPMA, Prince2 e.d. is vereist. Jij bent in staat om de verwachtingen van klant en een team te managen en je bent een eerlijke en duidelijke gesprekspartner. Je weet hoofd- van bijzaken te scheiden en te denken in oplossingen. Termen als proactief en flexibel zijn je niet vreemd en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent kwaliteit gedreven. Tenslotte heb je goede communicatieve vaardigheden en een stabiele persoonlijkheid met overtuigingskracht.

Functie-inhoud

Als Project Manager ben je volledig verantwoordelijk voor de uitvoering van multidisciplinaire projecten. Hieronder wordt verstaan het bewaking van budget/kosten, organisatie, kwaliteit, doelstellingen/info en planning. Je bent verantwoordelijk voor de technische uitvoering en de spil tussen opdrachtgever, het projectteam en de leveranciers. Je ondersteunt in het genereren van nieuwe leads, proposals en je onderhoudt contact met bestaande relaties. Je standplaats is zowel op ons hoofdkantoor in Alkmaar als bij de klanten op de site.

De uitdaging als Project Manager
Je leidt de projecten op procesniveau, staat boven de partijen en zorgt dat de klus wordt geklaard. Je gebruikt de bestaande processen zodanig dat het maximale resultaat wordt bereikt tussen interne standaarden en klant-specifieke eisen. Je maakt gebruik van projectmanagement-methodieken. Je werkt nauw samen met de verschillende stakeholders: je neemt klantwensen serieus en tegelijkertijd sta je voor je eigen inzicht en professionaliteit. Je beheert de contacten en je zorgt samen met het projectteam dat gemaakte afspraken met opdrachtgevers op tijd kunnen worden gerealiseerd. Je hebt dagelijks contact over ontwikkelingen en projecten met de verschillende stakeholders van de projecten. Je beheert één of meerdere projecten met opdrachtgevers, zowel commercieel, technisch als administratief. Je rapporteert hiërarchisch naar de operationeel verantwoordelijke in het MT.

Tebulo vacature