Tebulo Engineering genomineerd voor De Bronzen Waaier!

Schaatsen voor Siberische tijger
03-10-2016
Bezoek Tebulo Engineering op StocExpo Ahoy
10-02-2020
Schaatsen voor Siberische tijger
03-10-2016
Bezoek Tebulo Engineering op StocExpo Ahoy
10-02-2020
Toon alles

Tebulo Engineering genomineerd voor De Bronzen Waaier!

Tebulo Engineering is genomineerd voor De Bronzen Waaier van Stichting De Waaier. Andere genomineerde bedrijven in de regio zijn Frans Stokman BV, Bak Reizen en EHBA Trainingen. Deze prestigieuze prijs wordt ieder jaar door Stichting De Waaier uitgereikt aan de meest Maatschappelijk Betrokken Ondernemer (MBO) in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Alléén ondernemers die zijn aangesloten bij Stichting De Waaier kunnen hun stem uitbrengen. De uitreiking van de Bronzen Waaier is tijdens het 15 jarig jubileumfeest van Stichting De Waaier op 19 april 2018.

Tebulo Engineering is sinds 2011 actief op het gebied van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen via De Waaier en sinds 2015 aangesloten bij de stichting als donateur. Middels verscheidene liefdadigheidsprojecten ondersteunt Tebulo Engineering diverse non-profit organisaties. Tot nu toe werden 35 projecten uitgevoerd met een totale waarde van € 65.070,-. Tebulo Engineering biedt vooral technische kennis en de helpende handen van medewerkers op initiatief van John van Stek en Maurice Lemke.

In 2017 voerde Tebulo Engineering vijf matches uit. Voor de Speeltuinvereniging De Hoef (werktekening en berekening glijbaantoestel), Het FabLab regio Alkmaar ontving twee computers, de muren van het Arboretum van De Pieter Raat Stichting kregen een nieuwe verflaag. Het terras van Zorgcentrum Hugo-oord werd schoongemaakt en de tuin werd opgefrist met nieuwe plantjes in de bloembakken.

In 2016 werden vijf matches geleverd. Bij Museum BroekerVeiling werd geklust, het diereneiland opgehoogd en een speeltoestel geschilderd. Drie computers met beeldscherm gingen naar Vereniging Dialoog – taalhulp voor anderstaligen. Buurtvereniging Bloemwijk kreeg een advies over de status van de elektrische installatie. Ook Joy Living ontving een RIE (Risico Inventarisatie Evaluatie) van de elektrische voedingsverdeelkast.

Ook in 2015 en 2014 werden in beide jaren vijf matches gesloten en uitgevoerd. 2013 verzorgde men zeven matches, waaronder een bijdrage aan een duofiets voor Philadelphia Zorg Noord West. Met negen matches was 2012 qua aantal matches het topjaar van Tebulo. Een van de matches was de beruchte keukenwagen van JOL Oudieplas. Er werd een klusteam gevraagd van 6-8 personen voor het repareren van elektra en diverse reparaties.

Bij de Vriendelijke Reus maakte men in 2011 in samenwerking met J. Henselmans Bouw een opstapperron, waarmee kinderen vanuit een rolstoel gemakkelijk op een paard kunnen worden gezet en pakte men diverse kleinere klussen aan.